De Eglantier is een Integraal Kindcentrum
English
 

Inloggen ouderapp

Onderwijs werkt met het ouderportaal Schoudercom en kinderopvang met een aparte ouderapp. Hiermee regelt u allerlei praktische opvangzaken.

Ouderapp kinderopvang

De ouder app voor de kinderopvang is niet alleen leuk, maar ook heel handig. Uw kind afmelden, een extra dag aanvragen of een dag ruilen. Heeft u een BSO Totaal- en Pluspakket? Dan gebruikt u de app ook om uw opvangtegoed in te zetten.

 

App downloaden

De app kunt u gratis downloaden in de App Store (Apple) of in de Google Play store (Android). Zoek op ‘OuderApp van Konnect’ voor de juiste app of download de Ouder app hieronder direct.

Om de eerste keer in te kunnen loggen heeft u uw e-mailadres en klantnummer (gebruikersnaam) nodig. Uw klantnummer vindt u op uw opvangcontract of de factuur.

 

Als u voor de eerste keer inlogt, volg dan de instructies voor ‘wachtwoord vergeten’. U krijgt dan direct een tijdelijk wachtwoord toegestuurd op het e-mailadres dat bij de kinderopvang bekend is. Met dit wachtwoord kunt u 1x inloggen en dan direct uw eigen wachtwoord instellen.

 

Ouderportaal Schoudercom

Voor alle communicatie tussen ouders en onderwijs gebruiken we het ouderportaal Schoudercom. Ouders en schoolmedewerkers kunnen hier elkaar berichten en uitnodigingen sturen die, indien gewenst, op de persoonlijke agenda vermeld worden. Ook kunt u als ouder op Schoudercom de 10-minuten gesprekken inplannen.

 

Inloggen en registreren

Heeft u al een account voor ons ouderportaal? Dan kunt u inloggen op https://eglantiervoorhof.schoudercom.nl/

Nieuwe ouders ontvangen op of vlak na de eerste schooldag van hun kind automatisch een uitnodiging per e-mail met daarin een registratielink. Zonder account zijn wel alle openbare (algemene) kalenderitems in te zien.

 

Schoudercom App voor smartphone

U kunt Schoudercom het best openen via de webbrowser van uw computer. Er is ook een app beschikbaar. De app kunt u downloaden in de Google Playstore en in de Appstore van Apple: android app  of  ios app Schoudercom