De Eglantier is een Integraal Kindcentrum
English
 

Aanmelden kinderopvang en onderwijs

Wat leuk dat u uw kind wilt aanmelden voor IKC De Eglantier! U doet dit apart voor onderwijs en kinderopvang. Voor de kinderopvang kunt u uw kind meteen inschrijven. Voor onderwijs doet u dit bij voorkeur tijdens een van de open dagen.
 

Onderwijs

U bent van harte welkom op een van de open dagen. Tussentijds kunt u een mail sturen naar schooldirecteur Yvonne den Haan: directie@eglantierdelft.nl

 

Bij de aanmelding noteren wij de administratieve gegevens van uw kind. Hierna is uw kind aangemeld, maar nog niet ingeschreven. Wij doen dit pas twee maanden voordat uw kind vier wordt. U krijgt voor dit gesprek telefonisch een uitnodiging. Dan informeren we naar alle zaken die van belang zijn om uw kind een goede start te laten maken in het basisonderwijs. Uw kind komt dan ook een aantal dagdelen wennen op de school en kennismaken met de leerkracht en de groep.


U kunt uw kind al aanmelden vanaf 2 jaar. Wacht niet te lang met aanmelden, want we hebben al een aantal jaren wachtlijsten op de school. Nadat we voor een groep het aantal van 45 aanmeldingen hebben bereikt, wordt uw kind op de wachtlijst geplaatst. Dit in afwachting van leerlingen die door verhuizing of andere oorzaken de school toch niet zullen bezoeken. 

 

Tussenschoolse opvang

Wilt u uw kind aanmelden voor de overblijf? Download de bijlage en lever het ingevulde formulier in bij de leerkracht van uw kind.

 

Kinderopvang

Wilt u eerst een kijkje nemen? Wij maken graag een afspraak voor een rondleiding. U kunt uw kind ook meteen online inschrijven voor het kinderdagverblijf, de peuteropvang of de voor- en buitenschoolse opvang.

 

Voor het kinderdagverblijf kan dit al voordat uw kind geboren is. Dit doet u eenvoudig met het online inschrijfformulier.

 

Voor de peuteropvang kunt u uw kind inschrijven mét of zonder indicatie van het Consultatiebureau (CJG).

 

Inschrijven voor de voor- en buitenschoolse opvang kan alleen als uw kind ook bij ons naar de basisschool gaat.

 

Vul alle gegevens in. Na uw aanmelding nemen we binnen 5 werkdagen contact met u op om samen uw wensen door te nemen.

 

Meteen inschrijven

 

Klik op de juiste link:

Heeft u nog een vraag of doet u dit liever persoonlijk? Neem dan contact op met de collega's van de afdeling plaatsingen, telefoon 070-7920103.

 

Wij hopen u en uw kind snel te mogen begroeten bij IKC De Eglantier!